Chocolate Tour Amsterdam 27 januari 2018

Laden Belevenissen

De Chocolate Tour Amsterdam combineert de hoogtepunten van Amsterdam met heerlijke Nederlandse chocolade. Ga onder leiding van een gezellige gids op ontdekking naar de lekkerste chocolade in oud Amsterdam.

Na een educatieve welkomstintroductie en proeverij op locatie zal je een stadstour te voet afleggen. Onderweg naar de beste chocolade locaties van Amsterdam kun je genieten van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft.

De tour wordt gegeven door Evelien. Amsterdam is de stad die Evelien inspireert. Haar hart ligt al sinds haar geboorte in deze prachtige stad waar veel te ontdekken is op het gebied van historie en cultuur in diverse vormen, kleuren en smaken. Haar fijnste smaak is chocolade. Samen met Evelien zul je Amsterdam en chocolade ontdekken. De stad is haar theater waar zij ten volste met velen van wil genieten. Haar kracht in het leven is haar humor, eerlijkheid en vriendelijke lach. Je zult een tour ervaren van een ‘echte Amsterdamse’ met een theatraal tintje. Laat je verrassen door al haar verhalen met natuurlijk vele smaken.

Er kunnen minimaal 2 en maximaal 10 deelnemers deelnemen, dus geef je snel op! Het is eventueel ook mogelijk om de tour ’s ochtends om 10:00 uur te starten, neem dan even contact met ons op.

januari 27 2018

Details

Datum: januari 27
Tijd: 13:00 - 17:00
Kosten: €35
Belevenis Categoriëen: , ,
Belevenis Tags:, , , , , , , , ,
Website: Bezoek website locatie

Locatie

Chocolate Tour Amsterdam

Entrepotdok 56b
Amsterdam, 1018 AD Nederland

+ Google Maps

Bezoek website locatie

Tickets

10 beschikbaar
Chocolate Tour Amsterdam 27 januari 201835.00De Chocolate Tour Amsterdam combineert de hoogtepunten van Amsterdam met heerlijke Nederlandse chocolade.

Vul alstublieft alle verplichte velden in