Oriëntaalse theeproeverij in Haarlem

Laden Belevenissen

Ontdek en proef de prachtige Oriëntaalse theeën en lekkernijen bij Cups and Leafs in Haarlem.

Van elke bekende Oriëntaalse theesoort wordt een thee bereid en geserveerd. Onze Tea Master vertelt je de ins & outs van deze theeën, hun oorsprong en plaats in de Oriëntaalse theecultuur vroeger en nu. Dit alles wordt gecomplimenteerd met bijpassende Oriëntaalse lekkernijen, hapjes en fruit om een fantastische culinaire smaaksensaties te ervaren.

Na afloop krijg je nog een heerlijk thee presentje mee om thuis nog eens lekker na te kunnen genieten. Iedere deelnemer ontvangt op de Tea Tasting dag 10% korting op de theeën en thee accessoires in de shop van Cups and Leafs.

De instructie van de proeverij is in het Engels. Het minimaal aantal deelnemers voor de theeproeverij is 4, maximaal 8 (indien meer wenselijk is, kan in overleg hiervan worden afgeweken).

Recensie

Eén van de deelnemers van de theeproeverij zei hierover: “Een hele leuke workshop! Veel uitleg gekregen over alle soorten thee en veel geproefd. Interessant en lekker. Ook de hapjes waren typisch Oriëntaals en gevarieerd: zoete hapjes, dim sum, salade, rijstballetjes, etc. Echt een aanrader!”

januari 21 2018

Details

Datum: januari 21
Tijd: 10:00 - 12:00
Kosten: €49.50
Belevenis Categoriëen:
Belevenis Tags:, , , ,
Website: Bezoek website locatie

Locatie

Cups and Leafs

Zijlstraat 54
Haarlem, 2011 TP

+ Google Maps

Telefoon:

023 207 0000

Bezoek website locatie

Tickets

8 beschikbaar
Ticket Oriëntaalse theeproeverij49.50Oriëntaalse theeproeverij bij Cups and Leafs in Haarlem op 21 januari 2018 10-12 uur.

Vul alstublieft alle verplichte velden in