Workshop bonbons maken

Laden Belevenissen
Workshop bonbons maken Chocolaterie Pierre

De populaire chocolaterie Pierre in Haarlem organiseert op vrijdag 26 januari 2018 weer de leuke workshop bonbons maken. Het belooft een avond te worden om je vingers bij af te likken!

Samen met vrienden, familie, collega’s of je partner maak je je eigen (heerlijke) chocoladeproducten. Bijvoorbeeld het kleuren en gieten van holfiguren, het maken van bonbons en het creëren van pindarotsjes of studentenflikken. Daarnaast krijg je uitleg over de herkomst van chocolade (‘van cacaoboon tot chocola’), de verschillen tussen cacaosoorten en de invloed van het klimaat op de smaak van chocolade. De workshops zijn creatief, informatief en natuurlijk leuk en lekker om te doen…

Details workshop bonbons maken

De workshop duurt rond de 2,5 uur en bedraagt €50,- per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met bonbons, een workshop-schort en de zelfgemaakte chocoladeartikelen.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan de workshop, dus boek snel je ticket. Het minimaal aantal deelnemers voor de workshop is 8.

januari 26 2018

Details

Datum: januari 26
Tijd: 19:30 - 22:00
Kosten: €50
Belevenis Categoriëen:
Belevenis Tags:, , , , , ,
Website: Bezoek website locatie

Locatie

Chocolaterie Pierre

Kleine Houtstraat 1
Haarlem, 2011 DD Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

023 524 1903

Bezoek website locatie

Tickets

4 beschikbaar
Ticket workshop bonbons maken50.00Workshop bonbons maken bij Chocolaterie Pierre in Haarlem op vrijdag 26 januari 2018 19.30-22 uur.

Vul alstublieft alle verplichte velden in