FAQ

In deze FAQ vind je onze antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan even contact met ons op via info@foodx.nl of ons contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 

Wat is FoodX.nl? 

FoodX.nl is een boekingsplatform met unieke culinaire belevenissen. Van proeverijen tot workshops en van kookdemonstraties tot bijzondere diners. Een uniek kijkje in de keuken bij de leukste culinaire locaties!

 

Hoe werkt het?

Heel simpel: neem een kijkje in ons aanbod van culinaire belevenissen en kies er één die je aanspreekt en die plaatsvindt op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomt. Boek de belevenis, vul je gegevens in en reken eenvoudig en veilig af via iDeal of je creditcard. Per mail ontvang je een bevestiging die je kunt meenemen naar de aanbieder van de belevenis.

 

Moet ik een ticket meenemen naar de belevenis?

Als je besteld hebt, ontvang je per mail een bevestiging van je bestelling van ons. Deze bevestiging kun je uitprinten en meenemen naar de locatie van de aanbieder van de culinaire belevenis. Je hebt dus geen separaat ticket nodig.

 

Wij willen met een groep deelnemen aan één van de culinaire belevenissen, kan dat?

Zeker! Neem contact met ons op via info@foodx.nl en we gaan het voor je regelen. Als je met een groep komt kun je meestal ook zelf de datum bepalen waarop de belevenis plaatsvindt. Erg leuk om bijvoorbeeld te doen als teamuitje met je bedrijf, voor een vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met een groep vrienden of familie!

 

Ik wil/kan toch niet naar de belevenis gaan die ik geboekt hebt, wat nu?

Helaas kunnen wij geen geld teruggeven aangezien de aanbieder van de belevenis al rekening heeft gehouden met je komst en onze belevenissen ook buiten het herroepingsrecht vallen (zie ook in onze algemene voorwaarden). Wel is het mogelijk om je belevenis over te dragen aan iemand anders, dus kun je er iemand anders blij mee maken.

 

Kan ik mij aanmelden als aanbieder?

Wil jij ook jouw workshop/proeverij/diner/etc. aanbieden via FoodX? Leuk! Neem contact met ons op via info@foodx.nl en dan bespreken we wat voor jou kunnen betekenen.