Moederdag komt eraan, heb jij al een origineel cadeau?

Moederdag komt eraan, heb jij al een origineel cadeau?

Heeft je moeder je er al aan herinnerd, wacht ze gewoon stilletjes af in volle verwachting of heb je het juist zelf al maanden in je agenda staan? Let in ieder geval goed op, want op zondag 14 mei is het alweer Moederdag!

Om je moeder te verrassen, wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Maar wat voor Moederdag cadeau kun je nou geven dat echt origineel is? Die fles parfum en die bos bloemen kent ze nu wel, dus waar kun je haar echt blij mee maken?

Bedenk dan: van wie heb jij jouw liefde voor lekker eten en drinken meegekregen? Van je moeder natuurlijk! Des te leuker om de liefde samen te delen door haar te trakteren op een leuke culinaire belevenis. Zo heb je meteen een gezellig uitje samen én scoor je zeker punten met een origineel cadeautje wat ze zich nog lang zal herinneren.

Wat voor culinaire belevenissen je haar dan zoal kunt geven? Hierbij een paar ideeën ter inspiratie!

  • Is je moeder gek op chocolade? Dan is de Chocolate Tour Amsterdam een leuke activiteit, waarbij tijdens een wandeltour door Amsterdam samen de leukste en lekkerste chocolade locaties van de stad ontdekt. Ontdek en boek hier de Chocolate Tour Amsterdam. Of volg samen de workshop bonbons maken bij Chocolaterie Pierre in Haarlem. Jullie leren er bonbons en pindarotsjes maken welke jullie daarna natuurlijk lekker zelf op gaan eten. Zie hier de Workshop bonbons maken.
  • Is ze echt een theeliefhebster? Doe dan samen een Oriëntaalse theeproeverij waarbij je allerlei theesoorten kunt proeven met bijpassende Oosterse lekkernijen. Ontdek en boek hier de Orientaalse theeproeverij.
  • Houdt ze meer van een lekker drankje? Ontdek dan samen hét populaire drankje van het moment: cider! Zie: Ciderproeverij Tour d’Europe. Of houdt ze misschien van whisky, dan is een whisky proeverij met bijpassende Asian fusion gerechtjes een leuk idee! Zie: Whisky food tasting.

Wil je haar liever zelf een culinaire belevenis laten uitkiezen? Dat kan ook! Geef haar dan de giftcard van FoodX.nl, die je ontvangt in een feestelijke cadeauverpakking. Hiermee kan ze zelf op de site een belevenis uitkiezen en boeken.

We wensen jullie alvast een fijne Moederdag toe zonder cadeaustress!

Groeten,

Het FoodX.nl team

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *