Het perfecte feestdagen cadeau voor de culi-lover!

Het perfecte feestdagen cadeau voor de culi-lover!

Time flies, het is alweer december! Dé tijd van het jaar om met familie en vrienden gezellig samen te komen en te genieten van heerlijk eten en drinken. Van lekkere speculaas tot geroosterde kalkoenen, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! 🙂

Maar december is ook de tijd van je geliefden verwennen met mooie cadeaus. Alleen toch best lastig om voor iedereen een geschikt cadeau te vinden waarvan je zeker weet dat ze er blij mee zijn. Heb je onder je familie en vrienden liefhebbers van lekker eten en drinken of die bijvoorbeeld gek zijn op koken of bakken? Dan is de giftcard van FoodX.nl een perfect geschenk! Voor iedereen is er namelijk wel een geschikte culinaire belevenis te vinden waar hij of zij helemaal blij van wordt.

De giftcards zijn verkrijgbaar in €15, €25 en €50. Je ontvangt de giftcard in een feestelijk doosje. De gelukkige ontvanger kan met de giftcard op onze site zelf een culinaire belevenis uitkiezen. Je kunt er ook een persoonlijke boodschap voor de ontvanger bij laten zetten.

Bestel hem snel op: https://www.foodx.nl/product/giftcard/ en krijg de cadeaubon zo snel mogelijk toegestuurd. Namens het team van FoodX.nl wensen we je hele fijne en smakelijke feestdagen toe!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *