Taste of Amsterdam: Pinksterweekend 2017

Taste of Amsterdam 2017

Taste of Amsterdam: Pinksterweekend 2017

Het Amstelpark wordt tijdens het Pinksterweekend 2017 een verzamelplaats van chefs en hun signature dishes; nieuwe gezichten en vertrouwde namen! Taste of Amsterdam is een restaurant festival waar jij eindelijk de kans krijgt om de beste chefs en keukens van Amsterdam op één plek te vinden en te proeven.

Jij kunt hier met korting naartoe! Twee tickets voor Taste kosten normaal €24 en via FoodX.nl kun je deze kopen voor €22.50! Je kunt je tickets hier boeken.

Taste of Amsterdam 2017

Taste of Amsterdam haalt verse en gevestigde smaakmakers van de hoofdstad naar het Amstelpark. Van 2 t/m 5 juni 2017 verzamelen meer restaurants dan ooit zich op dit vierdaagse, culinaire festival.

Je kunt dan ook uit eten bij wel 20 van de beste en leukste restaurants uit Amsterdam en omgeving. Denk aan BAUT, restaurant Blauw, Butcher’s Heaven by Julius Jaspers, Happyhappyjoyjoy, Hotel Okura Amsterdam, Pesca, Ron Gastrobar Indonesia, The Harbour Club, Visaandeschelde en many, many more

Taste of Amsterdam 2017

De grootte van de gerechten zijn afgestemd om jou de kans te geven om van meerdere restaurants iets te kunnen proeven tijdens je bezoek op Taste. Een gerecht bij Taste of Amsterdam kost tussen de €5,- en €7,50 of soms iets meer voor een heel speciaal gerechtje.

“Met een cocktail, speciaal biertje of goed glas wijn dans je door het park op fijne deuntjes.”

Taste of Amsterdam 2017

Er is niet alleen veel te proeven op Taste, maar ook heel veel te doen. Van zelf aan de slag gaan in de keuken, tot het volgen van wijnproeverijen, kookdemonstraties van Nederlands bekendste chefs, masterclasses en entertainment!

De hobbykoks die liever in hun eigen huis aan de slag gaan, struinen de food market af. Ze proeven en nemen bijzondere ingrediënten mee voor Taste of Thuis.

Wanneer?

Van vrijdag 2 juni t/m maandag 5 juni. Kaartjes zijn hier te koop.

Taste of Amsterdam 2017

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *