Over FoodX.nl

Over FoodX.nl

FoodX.nl is een boekingsplatform met unieke culinaire belevenissen. Van proeverijen tot workshops en van kookdemonstraties tot bijzondere diners. Een uniek kijkje in de keuken bij de leukste culinaire locaties!

FoodX.nl is in 2016 opgericht door Leonie Ruhe (1986) en Nanda Appelman (1987). Leonie en Nanda hebben een grote voorliefde voor goed eten en drinken. Het liefst gaan ze iedere avond uit eten, bezoeken ze ieder foodfestival en drinken ze iedere dag een glas wijn.

In hun eigen zoektocht naar leuke proeverijen of kookdemonstraties misten Leonie en Nanda iets. Namelijk een kijkje in de keuken bij dat ene delicatessenzaakje op de hoek of bij dat restaurant waar je al heel wat avondjes hebt versleten of juist veel over hebt gehoord. Want hoe wordt die dim sum er eigenlijk gemaakt? Hoe stel je het perfecte kaasplankje samen en welke wijn past waarbij? Wat kun je nog meer doen met je koffie of thee en wat inspireert die ene kok eigenlijk in de keuken?

Op FoodX.nl delen zij dan ook hun eigen passie: unieke culinaire belevenissen. De verschillende workshops & proeverijen kun je eenvoudig reserveren via ons boekingsplatform. Leuk voor jezelf, samen met een vriend(in), je partner of om cadeau te geven. Vooralsnog alleen met belevenissen in Amsterdam en Haarlem e.o., maar als het aan hun ligt zo snel mogelijk door heel Nederland!

Vragen? Stel ze aan leonie@foodx.nl of nanda@foodx.nl!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *